For virksomheter»
Sertifikat for:
Belønnet med eKomis godkjenningssegl i gull!
Belønnet med eKomis godkjenningssegl i gull!
 

Rangering for:

 

4.9  /  5

Kalkulert fra 32 Tilbakemeldinger fra kundene
(last 12 months)
Antall anmeldelser: 888

Reelle Tilbakemeldinger fra kundene

Alle Tilbakemeldinger fra kundene er fra Kunder som har gjennomført en transaksjon hos Gold Source Norway AS

  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    High quality and effective communication of my order. Thumbs up.
     
    på 22.01.2024 klokken 11:35
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Effektivt og trygt.
     
    på 15.01.2024 klokken 20:26
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Meget bra og forutsigbart, anbefales.
     
    på 08.01.2024 klokken 07:21
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Alt var perfekt og handelen var trygt .
     
    på 30.12.2023 klokken 23:34
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    everything went perfectly very well satisfied.
     
    på 24.12.2023 klokken 05:39
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    The best bulliondealer in Norway after my opinion.
    Easy to by and sell coins.
    Can be recommended.
     
    på 22.12.2023 klokken 12:20
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Excellent service and flawless deliveries. Will shop again!
     
    på 15.12.2023 klokken 22:05
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Fantastisk service på alle måter. Anbefales
     
    på 15.12.2023 klokken 15:40
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Best score from me. Convenient, smooth, and very expedient.
    Also I felt secure all the way - that is important to me when bying precious metals. Will use this company in the future.
    M.Osland
     
    på 12.12.2023 klokken 17:16
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Very god service, fair prising and quick delivery, being there costumer in the last 5 years and always satisfied.
     
    på 11.12.2023 klokken 10:12

Gold Source Norway AS

  • Gold Source er Norges største nettbutikk for moderne gull- og sølvmynter til sanntidspriser.

    Hos oss kan du kjøpe alle kjente gull- og sølvmynter fra de store myntverkene.

    Vi har solgt mynter til hele landet siden 2010 og til flere tusen fornøyde kunder. Gjennom eKomi deler goldsource.no sine kunder erfaringer og tilbakemeldinger på hvordan de synes det var å handle med oss; slik kan du lese hva andre mener om sin handel, før du handler selv.

    Gold Source var den første nettbutikken i Norge som benyttet tredjeparts-kontrollerte, og derfor garantert ekte kundetilbakemeldinger fra januar 2014.

    Tjenesten er derfor foreløpig kun tilgjengelig på engelsk. Tilbakemeldingene som vises her er fra norske kunder som har fortalt hva de synes om å handle av oss på engelsk.

    Handler du mynter av oss vil du også bli gitt sjansen til å dele dine erfaringer med andre gjennom eKomi.

  • Adresse:

    Goldsource Norway AS
    Dronning Eufemias gate 16
    0191 Oslo

  • Anbefal:
  • Nettsted:
  • Samarbeidspartner-ID:
    09214748FAB1321
  • Status:
    Gyldig
  • Totalt antall anmeldelser:
    888
  • Sist oppdatert:
    22.01.2024 klokken 11:35
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterer

  • Pålitelig tjeneste
  • Sikker og gjennomsiktig handling på nettet
  • Sanntidsoppdateringer for betjeningskvalitet
  • 879 positive Tilbakemeldinger fra kundene!

Hva er eKomi?

eKomi gir en uavhengig og gjennomsiktig anmeldelsesamling og håndteringstjeneste. eKomi innsamler reelle kunde tilbakemeldinger for butikker, produkter og tjenester.
mer »

eKomis segler:

Standard
Rating mindre enn 4.0 eller mindre enn 50 evalueringer
Bronse
Rangering mellom 4.0 og 4.3
Sølv
Rangering mellom 4.4 og 4.7
Gull
Rangering fra 4.8 og oppad