For virksomheter»
Sertifikat for:
Belønnet med eKomis godkjenningssegl i gull!
Belønnet med eKomis godkjenningssegl i gull!
 

Rangering for:

 

4.8  /  5

Kalkulert fra 54 Tilbakemeldinger fra kundene
(last 12 months)
Total reviews: 612

Reelle Tilbakemeldinger fra kundene

Alle Tilbakemeldinger fra kundene er fra Kunder som har gjennomført en transaksjon hos Gold Source Norway AS

  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Rask og enkel levering
     
    på 11.11.2019 klokken 09:05
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Quick delivery and excelent service. Will buy more from them.
     
    på 05.11.2019 klokken 08:36
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Late on a monday evening I decided to buy 4 Maple Leaf gold coins from Goldsource. I placed my order, and the invoice landed in my mailbox after a few minutes. I paid it, and slept well during the night.

    On tuesday morning at 10 a.m. I received a New e-mail, confirming that my coins were packed and sent. Later on the same day, the mail Company sent me an SMS, confirming that the package was on it's way.

    Wednesday morning, at 08.00 a.m., the next SMS from the mail Company showed up, saying that my package could be picked up at the Post office.

    Less than 36 hours after placing my order, I could hold my coins and admire them!

    IMPRESSIVE. Thanks a lot for exceptional service, it will be difficult for me to shop somewhere else in the future!
     
    på 13.10.2019 klokken 10:11
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Seriøst selskap som følger opp hele veien i handelen. Rask og problemfri handel og forsendelse. Har anbefalt selskapet til flere,
     
    på 08.10.2019 klokken 08:50
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Har mottatt alle produkter intakt og i god tid.
    Selvsagt kan ikke GS styre Posten.

    Det har ett bredt utvalg med grei pris på spot.
     
    på 30.09.2019 klokken 23:51
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    *****
     
    på 22.09.2019 klokken 20:03
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Quick and efficient! Picked up my parcel at the postoffice the day after it was expedited and sendt a few days after my purchase. Everything went smoothly and no problems evolved.The quality of the merchandise was as promised and packing and shipping properly and professionally handled.
     
    på 18.09.2019 klokken 17:34
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Reliable services
     
    på 06.09.2019 klokken 21:52
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Very good!
     
    på 05.09.2019 klokken 11:44
  • kunde anmeldelser

     
    /  5
     
    Stort utvalg og sølv til rimelige priser.
     
    på 31.08.2019 klokken 14:31

Gold Source Norway AS

  • Gold Source er Norges største nettbutikk for moderne gull- og sølvmynter til sanntidspriser.

    Hos oss kan du kjøpe alle kjente gull- og sølvmynter fra de store myntverkene.

    Vi har solgt mynter til hele landet siden 2010 og til flere tusen fornøyde kunder. Gjennom eKomi deler goldsource.no sine kunder erfaringer og tilbakemeldinger på hvordan de synes det var å handle med oss; slik kan du lese hva andre mener om sin handel, før du handler selv.

    Gold Source var den første nettbutikken i Norge som benyttet tredjeparts-kontrollerte, og derfor garantert ekte kundetilbakemeldinger fra januar 2014.

    Tjenesten er derfor foreløpig kun tilgjengelig på engelsk. Tilbakemeldingene som vises her er fra norske kunder som har fortalt hva de synes om å handle av oss på engelsk.

    Handler du mynter av oss vil du også bli gitt sjansen til å dele dine erfaringer med andre gjennom eKomi.

  • Adresse:

    Goldsource Norway AS
    Dronning Eufemias gate 16
    0191 Oslo

  • Anbefal:
  • Nettsted:
  • Kontakt:
    Tel: +47 37407008
    E-post:
  • Autorisert representant:
    Goldsource Norway AS
  • Samarbeidspartner-ID:
    09214748FAB1321
  • Status:
    Gyldig
  • Totalt antall anmeldelser:
    612
  • Sist oppdatert:
    11.11.2019 klokken 09:05
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterer

  • Pålitelig tjeneste
  • Sikker og gjennomsiktig handling på nettet
  • Sanntidsoppdateringer for betjeningskvalitet
  • 609 positive Tilbakemeldinger fra kundene!

Hva er eKomi?

eKomi gir en uavhengig og gjennomsiktig anmeldelsesamling og håndteringstjeneste. eKomi innsamler reelle kunde tilbakemeldinger for butikker, produkter og tjenester.
mer »

eKomis segler:

Standard
Rating mindre enn 4,0 eller mindre enn 50 evalueringer
Bronse
Rangering mellom 4.0 og 4.3
Sølv
Rangering mellom 4.4 og 4.7
Gull
Rangering fra 4.8 og oppad